Ik zal me eerst eens even voorstellen.

 Hallo allemaal,


Ik ben Debbie, mama van een 16 jarige dochter.

Samen met mijn dochter heb ik een  heel lief paard , momenteel wordt hij alleen door mijn dochter gereden maar zodra ik weer mag van de specialist  ga ik hem ook weer rijden.

Het is een 9 jarige ruin, en samen met mijn dochter doen ze aan dressuur en aan springen, ook nog een tijdje western gereden met hem.  maar springen vinden ze allebei toch echt wel het leukste om te doen,

Mijn dochter zit in het 2e leerjaar van het Mbo, en wil hierna  nog psychologie en criminologie gaan studeren.

Ik zelf ben werkzaam in de uitvaart, maar nu door omstandigheden in de ziektewet,  ben pas geopereerd aan mijn arm,  ondertussen wel een opleiding begonnen  voor uitvaartadviseur, en probeer met behulp van mijn dochter het creatief bezig zijn  weer op te pakken.

Voor het creatieve gedeelte hebben we  volop plannen maar daar komen we wel op terug zodra het tijd is.

Mijn andere hobby,s zijn lezen, koken, bakken.

Ook ben ik langzaamaan bezig met het  restylen van mijn woning, is een appartement maar wil het langzaamaan transformeren naar het idee van een Farmhouse,  nu bezig met de keuken, helaas geen foto van de oude keuken, maar zodra de keuken af is  dan volgen zeker de foto,s.

Tevens zullen jullie hier dus vele foto,s van het creatieve gedeelte zien, maar ook van het leukste, knapste en liefste paard.


Dan wilde ik nog uitleggen waarom ik voor deze naam voor het blog heb gekozen,  Eigenlijk heel simpel, in het nederlands  staat er  Vang het moment, door mijn werk in de uitvaart heb ik  helaas kunnen zien en ondervinden dat een leven  zomaar ineens op kan houden te bestaan,  daarom vang elk  moment,  geniet met volle teugen, voor je het weet is het te laat. 

Debbie x

Reacties